Kurs online falas në Matematikë

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të eksplorojnë dhe zgjidhin puzzles të koduara të matematikës, në të cilat numrat zëvendësohen me shkronja ose simbole, me këtë kurs falas online. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Puzzles Math: Cryptarithms, Symbologies dhe Kodet sekrete
Institucioni: Instituti Weizmann i Shkencës dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Kursi është i dizajnuar për këdo që gëzon njohuri në shkencat popullore, matematikë rekreative dhe zgjidhjen e puzzles dhe fjalëkryqeve të matematikës. Nuk ka kërkesa të veçanta.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment