Kurs online falas në lidhje me shëndetësinë

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si mund të përdoret procesi i minierave për të kthyer të dhënat e kujdesit shëndetësor në njohuri të vlefshme për të përmirësuar kujdesin e pacientit duke ulur kostot. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Procesi i Minierave në Shëndetësi
Institucioni: Eindhoven Universiteti i Teknologjisë dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të paguajnë për një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment