Kurs online falas në kodimin HTML5

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikanti do të mësojë si të shkruajë faqet e uebit dhe faqet e internetit duke zotëruar teknikat e kodimit HTML5 dhe praktikat më të mira. Ky kurs do të fillojë më 30 maj 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 6-8 orë/javë
Tema: Shkenca kompjuterike
Institucioni: World Wide Web Consortium (W3C) dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 30 maj 2017

Kërkesat e pranimit:

HTML: vetëm të ketë njohuri për të bashkuar një dokument HTML
CSS: njohuri minimale me CSS
JavaScript dhe DOM APis: njohuritë bazë janë të mjaftueshme, dhe ky kurs do të përfshijë një përmbledhje të bazave
Studentët duhet të ndjekin këto kurse W3Cx në EdX: CSS Basics, HTML5 & CSS Fundamentals dhe JavaScript

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment