Kurs online falas në Inxhinieri

Aplikantët do të mësojnë ruajtjen e të dhënave magnetike, motorët, transformatorët dhe spintronikën. Ky kurs do të fillojë më 16 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 8-12 orë/javë
Tema: Inxhinieri
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 16 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Fizikë, dhe kimi në nivelin e vitit të parë universitar
Njohja me strukturën e materialeve dhe lidhjen
Një sfond njohurish në fizikë është i dobishëm, por nuk është absolutisht thelbësor
15.1x: Materiale dhe Pajisje Elektronike
15.2x: Materiale dhe Pajisje Optike

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment