Kurs online falas në Inxhinieri

Në këtë kurs trembëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë se si të krijojnë dhe optimizojnë rrjedhat fizike, financiare dhe të informacionit të një zinxhiri furnizimi për të përmirësuar performancën e biznesit – pjesë e kredencialit mikromaster mitx në Menaxhimin e Zinxhirit të Furnizimit. Ky kurs do të fillojë më 6 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 13 javë
Itensiteti: 8-12 orë/javë
Tema: Inxhinieri
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 6 shtator 2017

Kërkesat

Bazat CTL.SC1x të Zinxhirit të Furnizimit

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment