Kurs online falas në Fizikë

Në këtë kurs 34 javor të angazhimit dhe ndërveprimit nga Boston University, aplikantët do të përgatiten për provimin e fizikës 1 AP . Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 34 javë
Itensiteti: 6 orë/javë
Tema: Fizikë

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment