Kurs online falas në Fizikë

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë mënyrën se si gjërat lëvizin. Kursi është i bazuar në mekanikë dhe  do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Fizikë
Institucioni: Universiteti Rajs dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë në të adresën e tij të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment