Kurs online falas në Filozofi

Në këtë kurs dymbëdhjetë javor, aplikantët do të futen në filozofinë e mendjes, duke eksploruar vetëdijen, realitetin, AI, dhe më shumë. Kursi më i hollësishëm i filozofisë është tani në dispozicion. Ky kurs do të fillojë më 3 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 12 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Filozofi dhe etika

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment