Kurs online falas në Dizanjnin dhe Zhvillimin e Lojrave Video

Universiteti Abertay ofron një kurs falas online në Dizajnin dhe Zhvillimin e Lojërave Video. Në këtë kurs do të zbuloni se si studimi i natyrës njerëzore mund t’ju ndihmojë të krijoni karaktere që lojtarët do të njohin dhe kuptojnë. Ky kurs do të fillojë më 16 tetor 2017.

Kohëzgjatja e kursit është dy javë dhe do të zhvillohet 2 orë në javë. Në fund të kursit do të pajiseni me çertifikata.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment