Kurs online falas në Dizajn

Në këtë kurs shtatë javor mbi dizenjimin fillestar, aplikantët do të mësojnë të dizenjojnë produkte dhe shërbime kuptimplota.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 6-8 orë/javë
Tema: Dizajn

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment