Kurs online falas në Biznes dhe Teknologji

Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi është të hulumtojë ndikimin e transformimit dixhital në biznese dhe shërbime dhe të zbulojë se si ti zbatoni këto mësime në organizatën tuaj. Kursi do të fillojë më 9 tetor 2017.

Kursi do të zgjasë 4 javë dhe leksionet do të zhvillohen 3 orë në javë.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment