Kurs online falas në Biologji

Në këtë kurs tre javor i projektuar për mësuesit e lëndëve shkencore, do të zhvillohen mësime praktike për të ndihmuar nxënësit 14-16 vjeç të kuptojnë biologjinë. Ky kurs do të fillojë më 27 nëntor 2017.

Kursi do të zgjasë 3 javë dhe leksionet do të zhvillohen 3 orë në javë.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment