Kurs online falas në Biologji

Në këtë kurs shtatë javë, aplikantët do të kuptojnë parimet gjenetike dhe statistikore që mundësojnë rritjen e përgjegjshme të kafshëve. Ky kurs do të fillojë më 19 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 4 orë/javë
Tema: Biologji & Jeta Shkenca
Institucioni: Universiteti Wageningen dhe Hulumtimi dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 19 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Njohuri shumë të mira në matematikë dhe gjenetikë
Njohja e statistikave në nivel universitar

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment