Kurs online falas në Biologji

Në kursin katër javor, aplikantët do të mësojnë për kafshët më interesante në Tokë, shqisat e tyre të sofistikuara dhe si peshkaqenët dhe të afërmit e tyre kanë ndikuar në historinë dhe kulturën njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 25 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Biologji & Jeta Shkenca
Institucioni: Universiteti Cornell, Universiteti i Queensland dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 25 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Njohuri biologjike të shkollës së mesme (biologjike)

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment