Kurs online falas në Art dhe Kulturë

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të eksplorojnë historinë e Hollivudit, nga Edison dhe lindja e filmit në ngritjen e internetit.

Kohëzgjatja: 4 javë (8 njësi)
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Arte dhe kultura
Institucioni: Universiteti i Pensilvanisë dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Vendoset nga aplikanti

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment