Kurs online falas në Arkeologji

Aplikantët do të marrin një hyrje për të studiuar arkeologjinë, duke eksploruar zbulime emocionuese në Vale të Pewsey, pranë Stonehenge dhe Avebury. Kursi do të fillojë më 19 qershor 2017.

Kohëzgjatja: 2 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Arkeologji
Institucioni: Universiteti i leximit dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: falas
Certifikata te disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 19 qershor 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bëre pjesë e kursti klikoni këtu

Leave a Comment