Kurs online falas në Algjebër

Universiteti i Teksasit është duke ofruar një kurs falas në algjbrën lineare. Në këtë kurs kandidatët do të mësojnë matematikën prapa algjebrës lineare dhe do ta lidhin atë me zhvillimin e softuerit të matricës.

Kohëzgjatja: 15 javë
Itensiteti: 8 orë/javë
Tema: Matematikë
Institucioni: Universiteti i Teksasit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 1 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Algjebra  e Shkencave, Gjeometria dhe Para-Matematikë.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment