Kurs online falas mbi zhvillimin profesional

Ky kurs do t’ju ndihmojë të zhvilloni aftësitë dhe praktikat që ju nevojiten për zhvillimin tuaj të vazhdueshëm profesional (CPD). Kursi do të fillojë më 11 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Mësimdhënia për sukses
Institucioni: Këshilli Britanik dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 11 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Kursi synon mësuesit e gjuhës angleze si gjuhë të huaj në të gjitha nivelet. Niveli i ndërmjetëm Anglisht (rreth B1 në CEFR) është i nevojshëm.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të paguajnë për një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment