Kurs online falas mbi zhvillimin e një biznesi të qëndrueshëm

Ky kurs është pjesë e programit të Ndërmarrjeve Shoqërore, që do t’ju mundësojë të mbani ose të rrisni ndërmarrjen tuaj shoqërore. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Ndërmarrja Sociale: Rritja e Biznesit të Qëndrueshëm
Institucioni: Shkolla e Biznesit Middlesex University, Qendra Jindal për Inovacione Sociale dhe Ndërmarrësi, MINCA dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs ka për qëllim të gjithë të interesuarit për të mësuar më shumë rreth ndërmarrjeve sociale, duke përfshirë sipërmarrësit, bamirësitë dhe studentët.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment