Kurs online falas mbi zhvillimin demokratik

Aplikantët do të mësojnë për nxitësit e zhvillimit demokratik në Afrikën bashkëkohore. Kursi do të fillojë më 26 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Shkencat shoqërore
Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Masaçusetsit (MIT) dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 26 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment