Kurs online falas mbi vlerën e etikës në punimet hulumtuese

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të eksplorojnë vlerën e etikës në hulumtime, duke përdorur një kuadër të vlerësimit etik për të zhvilluar dhe vlerësuar studimet. Ky kurs do të fillojë më 18 shtator 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 6 javë dhe zhvillohet 2 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment