Kurs online falas mbi vizionet robotike

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë bazat e vizionit njerëzor dhe robotik, konceptin e perspektivës dhe pjesët përbërëse të një imazhi. Kursi do të fillojë më 28 gusht 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 3 javë dhe zhvillohet 3 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment