Kurs online falas mbi vëzhgimin optik të Tokës

Ky kurs do të ofrojë një hyrje në vëzhgimin optik të Tokës – duke monitoruar planetin tonë nga satelitët, duke përdorur fotografi, imazhe në gjatësi vale të ndryshme dhe teknologji të tjera sensing optike. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 5 javë dhe zhvillohet 4 orë në javë në gjuhën angleze. Në fund të kursit mund të meret çertifikatë

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment