Kurs online falas mbi udhëheqjen dhe ndryshimet organizative

Në këtë kurs tre javor, aplikantët do të mësojnë se si t’i sjellin njerëzit më pranë jush, ndërsa ju udhëheqni ose menaxhoni ndryshimet organizative dhe lundroni sfidat për t’i mbajtur ato në bord. Ky kurs do të fillojë më 18 shtator 2017.

Kohëzgjatja e kursit do të jetë 3 javë me një intensitet prej 3 orësh në javë. Në fund të kursit pajiseni me çertifikatë.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment