Kurs online falas mbi tregjet financiare

Në këto tridhjetë deri në dyzet orë, aplikantët do të mësojnë rreth strukturës dhe dizajnit të tregjeve financiare globale dhe institucioneve të tilla si bankat dhe agjencitë e vlerësimit të kreditit.

Kohëzgjatja: Vendoset nga aplikanti; Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë
Itensiteti: 30-40 orë/javë
Tema: Ekonomia dhe Financat
Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Vendoset vetë

Kërkesat e aplikimit:

Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve
Vlerësimi i rrezikut të projektit

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment