Kurs online falas mbi Trashëgiminë Kulturore

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të zbulojnë se si qytetet zhvillojnë kulturat e tyre unike dhe eksplorojnë konceptet kyçe që lidhen me trashëgiminë kulturore. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Trashëgimia Kulturore dhe Qyteti
Institucioni: Instituti i Universitetit Evropian (EUI) dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment