Kurs online falas mbi trajtimin e kancerit

Në këtë kurs dyjavor, aplikantët do të shqyrtojnë përdorimin e ilaçeve në trajtimin e kancerit dhe si të ndërmarrin hapat e parë drejt shkrimit shkencor. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kursi është falas dhe pritet të zgjasë 2 javë me një itensitet prej 2 orësh në javë. Të gjitha leksionet do të zhvillohen në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment