Kurs online falas mbi Teknologjinë Shëndetësore

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të zbulojnë se si drogat dhe trajtimet e reja vlerësohen para se të futen. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Vlerësimi i Teknologjisë Shëndetësore: Zgjedhja e Trajtimit të Financuar
Institucioni: Universiteti i Sheffield dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs mund t’ju frymëzojë të mendoni për një karrierë në kujdesin shëndetësor, në vendimmarrjen vendore ose në akademi.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment