Kurs online falas mbi teknologjinë shëndetësore

Ky kurs siguron një hyrje të shkurtër interaktive në vlerësimin e teknologjisë shëndetësore (HTA), bazuar në programin e suksesshëm online të mësimit në distancë në Universitetin e Glasgow, MSc në HTA. Ky kurs do të fillojë më 21 gusht 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 3 javë dhe zhvillohet 4 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment