Kurs online falas mbi të drejtat e njeriut

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë se si të sfidojnë qëndrimet që çojnë në dhunën kundër grave dhe të zhvillojnë njohuritë e tyre për këtë çështje të të drejtave të njeriut. Ky kurs do të fillojë më 18 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Kuptimi i Dhunës ndaj Grave: Mitet dhe Realitetet
Institucioni: Universiteti i Strathclyde dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment