Kurs online falas mbi të ardhmen e bujqësisë

Në këtë kurs do të zbuloni se si mund ta përshtasni bujqësinë në një të ardhme të pasigurt. Kursi do të fillojë më 28 gusht 2017.

Kursi do të zgjasë 3 javë dhe leksionet do të zhvillohen 3 orë në javë në gjuhën angleze.
Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment