Kurs online falas mbi supër kompjuterat

Aplikuesit do të zbulojnë se si punojnë superkompjuterët dhe përparimet shkencore të jetës reale, të bëra nga simulimet kompjuterike të sotme. Kursi do të fillojë më 28 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Supercomputing
Institucioni: Universiteti i Edinburgut dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 28 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment