Kurs online falas mbi studimet në internet

Kursi do t’ju prezantojë aftësitë dhe mjetet thelbësore që ju nevojiten për të studiuar në mënyrë efektive në internet. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëgjatja: 2 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Mësimi Online: Menaxhimi i Identitetit tuaj
Institucioni: Universiteti i Leeds dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment