Kurs online falas mbi studimet mjedisore

Në këtë kurs dymbëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë se pse toka është kaq e rëndësishme, se si po kërcënohet dhe çfarë mund të bëjmë për të mbrojtur këtë burim natyror kaq jetësor për jetën tonë.

Kohëzgjatja: 12 javë
Itensiteti: 7-9 orë/javë
Tema: Studime Mjedisore
Institucioni: Universiteti Wageningen & Research and edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Vendoset nga kursanti

Kërkesat e aplikimit

Baza: shkolla e mesme e përfunduar

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment