Kurs online falas mbi Studimet Mjedisore

Aplikantët do të mësojnë se si të ndihmojnë inxhinierimin e një të ardhme biologjikisht të bazuar nga ekspertët më të lartë në këtë fushë në universitet bujqësore me renditje nr #1 në botë. Kursi do të fillojë më 26 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 10 javë
Itensiteti: 8-12 orë/javë
Tema: Studime Mjedisore
Institucioni: Universiteti Wageningen dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 26 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

BSc në teknologji, inxhinieri (dhe aplikuar) shkenca. Duhet të keni të paktën njohuri të nivelit BSc për lëndët dhe temat si kimia, matematika dhe procese inxhinierike.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë në të adresën e tij të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment