Kurs online falas mbi Strategjitë e Marketingut

Në këtë kurs 12 javor, aplikantët do të mësojnë rreth mundësive të marketingut në internet dhe si të përdorin internetin, mediat sociale dhe analizat dixhitale për treg të suksesshëm për biznesin e tyre. Kursi do të fillojë më 5 mars 2018.

Kohëzgjatja: 12 javë
Itensiteti: 8 orë/javë
Subjekti: -10
Institucioni: Universiteti Curtin dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 5 mars 2018

Kërkesat e aplikimit:

Përfundimi i suksesshëm i MKT1x dhe MKT2x

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment