Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si udhëheqësit e elitës konceptojnë dhe zbatojnë strategji që nxisin kompanitë dixhitale me rritje më të shpejtë në botë. Ky kurs do të fillojë më 11 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Kolegji Babson dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi Fillon më 11 korrik 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment