Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë se si të menaxhojnë dinamikat komplekse të një biznesi familjar dhe të mbështesin ndërmarrjen e tyre në gjeneratat e ardhshme.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Universiteti i British Columbia dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Vendose vetë nga aplikanti

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment