Kurs online falas mbi sipërmarrjen

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë aftësitë e biznesit dhe mentalitetin e fillimit që nevojiten për të ndërmarrë rrugën e tyre sipërmarrëse nga programi për sipërmarrësit që aspirojnë, MIT Launch.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 1-3 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: E vendos vetë aplikanti

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment