Kurs online falas mbi Sigurinë kibernetike

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë rreth operacioneve të sigurisë kibernetike dhe rolin e Zyrtarit të Sigurisë së Informacionit (CISO) në industri. Ky kurs do të fillojë më 10 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2-5 orë/javë
Tema: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Universiteti i Uashingtonit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 10 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Kuriozitet dhe interes në sigurinë kibernetike

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment