Kurs online falas mbi shkrimin e raporteve

Ky kurs në internet prezanton shkrimin teknik të raportit dhe mëson teknikat që ju nevojiten për të ndërtuar raporte inxhinierike të shkruara mirë. Ky kurs do të fillojë më 16 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 3 orë në javë

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment