Kurs online falas mbi Shërbimet Financiare

Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi është të eksplorojë peizazhin e shërbimeve financiare në Mbretërinë e Bashkuar, si janë rregulluar firmat financiare dhe produktet e tyre dhe si  janë të mbrojtur konsumatorët. Kursi do të fillojë më 7 gusht 2017

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Shërbimet Financiare pas Krizës Bankare
Institucioni: Universiteti i Hapur dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata te disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment