Kurs online falas mbi Shëndetësinë

Në këtë kurs 6-javor, aplikantët do të eksplorojnë mënyra të reja dhe më të mira për organizimin e shërbimeve shëndetësore dhe të kujdesit social, për të përmirësuar cilësinë. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Intensiteti: 3 orë në javë
Tema: Përmirësimi i cilësisë në shëndetësi
Institucioni: Universiteti i Bath dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017

Si të filloni këtë kurs:

Klikoni në faqen e internetit të kursit në këtë link
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti mund të ketë akses në materialet e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të nisur kursin duke ndjekur linkun Go To. 
Aplikantët mund të paguajnë dhe të blejnë një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment