Kurs online falas mbi rolin e burimeve njerëzore

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të shqyrtojnë rolin e burimeve njerëzore (HR) në këtë epokë të fuqizimit modern. Ky kurs do të fillojë më 25 shtator 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 4 javë dhe zhvillohet 3 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment