Kurs online falas mbi projektimin e sistemeve operative

Në këtë kurs gjashtë deri në shtatë javë, aplikantët do të mësojnë bazat e projektimit të një sistemi operativ në kohë reale (RTOS) dhe si të ndërtojnë një rrjet Bluetooth në këtë kurs të bazuar në projekte. Ky kurs do të fillojë më 1 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 6-7 javë përmbajtje që duhet të përfundojnë në ritmin e nxënësve gjatë 13 javëve (15 shtator – 15 dhjetor 2016)
Itensiteti: 10 orë/javë
Tema: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Universiteti i Teksasit në Austin dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 1 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Aftësi në programimin C (sythe, struktura, vargje, funksione dhe pointers)
Interesi në sistemet e ngulitura

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment