Kurs online falas mbi Programimin

Në këtë kurs katërjavor, aplikantët do të mësojnë parimet e programimit të orientuar nga objektet, duke krijuar vetë aventurën e tyre në tekst në Python. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Programimi në Python
Institucioni: Fondacioni Raspberry Pi dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs është projektuar për njerëzit që tashmë janë të njohur me kodimin dhe dëshirojnë: të mësojnë një paradigmë të ndryshme të programimit; të kuptojnë dhe përdorin më shumë bibliotekat ekzistuese; ose të krijojnë kodin që është i dobishëm për njerëzit e tjerë. Do të jetë veçanërisht e dobishme për edukatorët dhe studentët e nivelit A.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të paguajnë për një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment