Kurs online falas mbi proceset prodhuese

Në këtë kurs dhjetë javor, aplikantët do të mësojnë teknologjitë që prodhojnë produktet që përdorim çdo ditë, dhe parimet themelore që kërkohen për procese në prodhim me volum të lartë. Ky kurs do të fillojë më 12 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 10 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Inxhinieri

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment