Kurs online falas mbi përmirësimin e sistemeve arsimore

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë rreth qasjeve kryesore drejt përmirësimit të vazhdueshëm arsimor përmes studimeve të rasteve të inovacionit arsimor. Ky kurs do të fillojë më 25 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve
Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 25 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Njohja e punës së shkollave dhe sistemeve të arsimit, si dhe presionet politike  dhe publike për të përmirësuar mundësitë arsimore dhe rezultatet për të gjithë studentët.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment