Kurs online falas mbi Pasurinë dhe të ardhurat

Ky kurs do të eksplorojë shqetësimet rreth pabarazisë në rritje në të ardhura dhe pasuri në vendet e zhvilluara. Kursi do të fillojë më 25 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Sfidat e Pasurisë dhe Pabarazisë në të Ardhurat

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment