Kurs online falas mbi Ndryshimet Sociale

Wellesley College po ofron kurs falas online në Ndryshimet Sociale Globale. Sociologjia globale është e rekomanduar, por nuk kërkohet.

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si njerëzit  në Kinë, Bangladesh, Meksikë, dhe në SHBA e kanë transformuar botën rreth tyre dhe se si luajnë rolin e avokatit për ndryshime shoqërore.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2-3 orë në javë
Tema: Ndryshimi Social Global
Institucioni: Wellesley College dhe EDX
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Certifikata në dispozicion: Po, por me një pagesë prej 49 $
Kur fillon: Kur e vendos vetë

Si të bëheni pjesë e kursit?

Shkonia në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi të nënshkruani për kurs dhe të aktivizoni llogarinë e tyre, kliko mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani adresën e postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment